Altanprojektet der ingen ende ville tage

Find lignende cases

Situation:

Ejerforeningen på Brysselgade havde, da vi blev deres administrator, gang i et altanprojekt. De skulle have installeret nye altaner på bygningen, men leverandøren lavede ikke tingene færdig, så byggesagen synes at trække ud i det uendelige og bestyrelsen havde mistet overblikket. Derfor spurgte de os om råd og vejledning til hvad de skulle gøre med deres altanprojekt.

 

Løsning:

VOPA tog fat i et advokatfirma og fik hjælp til at gennemgå kontrakter. Herefter blev der lagt en handlingsplan for hvordan projektet skulle blive færdiggjort.

 

Resultat:

Med byggerådgivning fra VOPA fik E/F Brysselgade færdiggjort projektet og de sidste altaner monteret. Derudover slap bestyrelsen for den hovedpine som sagen efterhånden var blevet til, da vi overtog kommunikationen med leverandøren.

 

Efter projektet var færdiggjort blev bygningen blev gennemgået. Her stod det klart at brandkammen var ved at falde ned, desuden var tagpaptaget nedslidt og skulle udskiftes.

VOPA udarbejdede herefter en vedligeholdelsesplan og lavede en energivurdering.
Herefter er der blevet ud arbejdet en renoveringsplan hvor energi og renovering kommer til at gå hånd i hånd. I løbet af foråret vil bygningen skulle have nyt tag, hvor et nyt loftsrum til depoter til beboerne også bliver indrettet. Der skal indsættes nye vinduer, facaden vil blive renoveret og gavlen isoleret. Foreningen vil således opnå et bedre indeklima, en større komfort og spare penge.

E/F Brysselgade

Bebyggelsen indeholder én opgang, som består af 5 normaletager med beboelse, samt en tagetage der benyttes som loftrum. Under ejendommen er der kælder. Bygningen er fra 1886 og ligger på Amager.

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant