Gamle og rustne altaner

Find lignende cases

Situation:

E/F Frankrigshusene er en stor ejerforening med 220 lejligheder. Bestyrelsen kontaktede VOPA da de ønskede et overblik over tilstanden på bygningernes tag, facader og altaner. Vi udarbejdede derfor en vedligeholdelsesplan.

 

Løsning:

Ud fra gennemgangen af bygningen blev det konkluderet at altanerne var så gamle og rustne at det var på tide med en renovation. Taget var i ok stand, og en udskiftning af dette kan godt vente 10 år endnu.

Foreningen kom frem til at de gerne vil have større altaner end de nuværende. VOPA har herefter udarbejdet et oplæg til en løsning, hvor altanerne udskiftes til en nyere, mere moderne og større altan. Disse vil blive monteret på hele bygningen. Denne løsning blevet præsenteret og godkendt på en generalforsamling hvor VOPA også var til stede.

De nye altaner vil give foreningen en forbedring både brugsmæssigt og økonomisk.

 

Resultat:

I løbet af de næste halvandet år vil 374 altaner blive udskiftet. VOPA til bistå bestyrelsen i varetagelsen af byggesagen. Dette inkluderer bl.a. projektering, udbud, udformning af entreprisekontrakt, løbende budget kontrol og kvalitetssikring af byggearbejdet og endeligt en fejl og mangel gennemgang og udarbejdelse af det endelige byggeregnskab.

Derudover er bestyrelsen blevet klar over tagets tilstand og kan sørge for at prioritere dette når der lægges budget.

E/F Frankrigshusene

Ejerforeningen Frankrigshuse omfatter Frankrigsgade 19-31 samt Frankrigshusene 1-9 og 2-22 på Amagerbro.

Ejendommen er opført i 1934 og består af 234 lejligheder.

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant