Drøm om nye altaner blev til en totalrenovering af bygningens ydre rammer

Find lignende cases

Situation:

Beboerne på Jagtvej 14 havde en drøm om at få sat altaner på deres bygning, men inden de gik i gang med projektet ville de gerne vide om der skulle renoveres andre ting på bygningen.

 

Løsning:

For at fastlægge bygningen stand udførte VOPA en vedligeholdelsesplan. Med vedligeholdelsesplanen fik bestyrelsen et overblik over bygningens tilstand og de projekter der var i sigte de næste 10 år.

Ud fra vedligeholdelsesplanen blev det tydeligt at bygningen havde brug for en totalrenovation med nye vinduer, facaderenovering, nyt tag. På denne måde bliver bygningen energioptimeret.

Til projektet havde bestyrelsen behov for hjælp til projektet. Her assisterer VOPA med at finde finansiering til projektet og myndighedsgodkendelse. Derudover hjælper vi med projektering, licitation, byggestyring og forsikring, samt ansøgning om byfornyelse.
Gennem hele planlægningsprocessen har andelshaverne været velinformerede og del af beslutningsprocessen via beboermøder og generalforsamling.

 

Resultat:

Bestyrelsen har været så så glade og trygge i deres samarbejde med VOPA at de ønsker at vi skal hjælp dem med deres kommende byggeprojekt som byggerådgivere.
Vi tilbyder derudover også at hjælpe dem med administrationen af deres forening, til en billigere pris end deres forhenværende administrator. Det gør at økonomi og vedligeholdelse går endnu bedre hånd i hånd.

I løbet af foråret og sommeren 2017 vil ejendommen blive totalrenoveret og de nye altaner vil blive opsat.

A/B Jagtvej 14 & 14a

Andelsboligforeningen Jagtvej 14 & 14a er en mindre boligforening der består af 2 opgange med 5 normaletager. Bygningen er opført på Nørrebro i København i 1902.

IMG_0529

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant