Renovering eller helt nye vinduer?

Find lignende cases

Situation:

Bestyrelsen havde i flere år snakket om hvad der skulle ske med vinduerne i foreningen. Kunne man nøjes med at reparere dem der allerede var, kun udskifte dele af vinduerne, eller var det nødvendigt med helt nye vinduer?

 

Løsning:

VOPA hjalp bestyrelsen i deres beslutningsproces ved at opstille konkrete eksempler med beskrivelser af fordele og ulemper. Herefter blev der holdt et beboermøde hvor en vinduesproducent var til stede og forklarede de forskellige vinduesløsninger. Foreningen besluttede at udskifte alle bygningens vinduer til en vedligeholdelsesfri model.

Udover at hjælpe med beslutningen om vinduerne, udførte VOPA også en vedligeholdelsesplan for foreningen. For da der med vinduesudskiftningen skal opsættes stillads, blev det besluttet at se om andre bygningsdele også skulle vedligeholdes. Foreningen har nemlig en ambition om at der ikke skal stillads på bygningen de følgende 30 år, på den måde spares der på udgifterne.

Til byggeprojektet har VOPA hjulpet med finansieringsmodeller, der tilgodeser foreningen sunde økonomi og hvor driften af bygningen er tænkt ind på både den korte og lange bane.

 

Resultat:

E/F Malmøhus får udskiftet vinduer og renoveret facaden hele deres ejendom i sommeren 2017, herefter skal de ikke bekymre sig om vedligeholdelse af klimaskærmen de næste mange år.

E/F Malmøhus

Ejerforeningen Malmøhus er en mindre forening på Østerbro. Foreningen består af en enkelt opgang, med fire normaletager samt en tagetage der også benyttes til lejligheder. Bygningen som foreningen befinder sig i er fra 1898.

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant