Hjælp til genopretning af byggesjusk

Find lignende cases

Situation:

I andelsboligforeningen på P.D. Løvs Allé og Thorsgade havde det et større problem – der kom nemlig vand ind i lejlighederne.
De fik tjekket taget igennem, og det blev konstateret at der var tale om byggesjusk og at taget var læk, hovedsageligt omkring et spir der sidder på foreningens hjørne.

Bestyrelsen havde flere håndværkere ude at kigge på problemet, men de var ikke trygge ved situationen og henvendte sig så til VOPA, da de manglede fagekspertise og hjælp til at håndtere byggeprojektet.

 

Løsning:

VOPA har hjulpet foreningen med at lave en projektbeskrivelse af det mest nødvendige arbejde og korrekte byggetekniske løsninger. Herefter blev der sammensat udbudsmateriale, indhentet tilbud og udarbejdet en entreprisekontrakt. VOPA har også hjulpet med håndværkerkontakt og at føre tilsyn med projektet undervejs. Endeligt stod vi også for en slutgennemgang da taget og spiret var færdigrenoverede.

 

Resultat:

Et nyt spir pryder nu ejendommen, det stod færdig i 2015.

A/B P.D. Løvs Allé /Thorsgade

Andelsboligforeningen P.D. Løvs Allé/Thorsgade består af 3 opgange på 4 normaletager og en tagetage, også med lejligheder. Bygningen er fra 1906 og ligger i København N.

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant