Et projekt der bare var lidt for omfavnende

Find lignende cases

Situation:

Den selvadministrerende andelsboligforening på Tyrolsgade havde fået afslag på byfornyelse, men en stor del af lejlighederne mangler badeværelser, der er hul i taget, og bygningen mangler generelt vedligeholdelse.

Bestyrelsen har prøvet at gribe projektet an gennem en årrække, på forskellige måder, og projektet har været på GF flere gange uden konkret resultat. De havde brug for hjælp til hvordan de skulle få løst problemerne.

En bekendt af bestyrelsen anbefalede dem at kontakte VOPA.

I slutningen af 2016 tog de således kontakt til VOPA for at få professionel administration af foreningen og for at få lagt en plan for renoveringen af deres bygning.

 

Løsning:

VOPA har med udgangspunkt i foreningens vedligeholdelsesplan og energimærke lagt en renoveringsplan og udarbejdet et konkret oplæg på hvad det vil koste den enkelte andelshaver at renovere ejendommen. Derudover er forbedringer i form af badeværelser og altaner inkluderet i planen.

I alt skal tag, vinduer og facader renoveres, der skal etableres nye badeværelser og laves en fugtspærring i kælderen, og endeligt skal der monteres altaner.

I løbet af processen hjælper VOPA med at føre byggetilsyn, afholde byggemøder, assisterer bestyrelsen i beslutningstagen, laver budgetter og endeligt byggeregnskab, og afholder en fejl og mangel gennemgang når projektet står færdigt.

 

Resultat:

Projektet sættes i gang i løbet af sommeren 2017

A/B Tyrolsgade 4 og Drogdensgade 14

Andelsboligforeningen på Amager består af 13 andelslejligheder. Bygningen fra 1899 er en flot rød murstensbygning med ornamenter og grønne detaljer.

Har i også brug for rådgivning?

Kontakt os, så hjælper vi jer hele vejen.

Jeppe_portraitudenkant